No tots els vehicles porten el mateix tipus d’oli ni la mateixa quantitat. Cada marca,  en funció dels anys i de l’evolució de les diferents normatives Euro, s’ha hagut d’adaptar a nous tipus i característiques. Avui dia tots són sintetics i long life.

També porten altres tipus d’olis per els diferents sistemes; caixa de canvis manuals i automàtiques, direcció, suspensió,frens… tots han de complir qualitats i normatives específiques. Un error pot ser fatal per la mecànica del seu vehicle i per la seva seguretat. Estem preparats per aconsellar i efectuar el manteniment i que el client no s’hagi de preocupar per res que no sigui gaudir del seu vehicle amb tota la tranquil.litat i sense perdre la garantia. També documentem el sevei i segellem el llibre de manteniment i si no en tè en podem fer un.

Treballem amb les millors marques d’’oli del mercat: Castrol, Shell, Total i Eni, i oferim els millors preus.

Tots els olis son recuperats i ens encarreguem de que segueixin el seu procés de reciclatge ajudant a conservar el medi ambient.

Consell

Perque el desgast del seu vehicle sigui minim s’ha de fer el canvi d’oli quan diu el fabricant i periòdicament fer el control dels nivells,