Que el sistema de frens funcioni perfectament és vital per vosté i també per la resta d’usuaris. Per una millor seguretat s’han de verificar periòdicament l’estat de tots els components.

El manteniment a les nostres instal.lacions és una garantia de seguretat. Controlem l’estat de totes las peces de desgast com las pastilles de frenada, els discos i el liquid de frens,  i fem la seva substitució quan és necessari.

Sempre treballem amb marques de primera qualitat com Bosch , Road Hose, Brembo,TRW, Magneti Marelli i complim la normativa dels equips originals.

La nostra experiència i equipaments a l’hora de fer el manteniment i reparació és la millor garantia i sempre amb els millors productes.

Amb els frens no es pot jugar.

Estem acostumats a treballar amb tots els sistemes inclosos els més moderns sistemas de control i seguretat electrònics com ABS, ASR, controls d’estabilitat i tracció.

Consell

Una de les coses a la que se li dòna menys atenció és l’estat del líquid de frens, els fabricants recomanen la seva substitució cada dos anys, ja que absorbeix humitat del medi ambient i aixó perjudica a l’eficàcia i resposta del sistema de frenada.